“Træerne” – motiver fra Omø

“Træerne” No. 1-10 blev i forbindelse med Skælskørfotografernes udstilling under “Kunstdage i Pinsen 2017” udstillet i Sparekassen Sjælland.

Lidt generelt om mine kunstfotos
Naturen med dens grafiske figurer, linjer og mønstre er min vigtigste inspirationskilde og er derfor også mit foretrukne motiv. Alle billeder i fotoserien ”Træerne” er optaget på Omø, hvor jeg har boet i en årrække. Nogle af billederne er helt nøgterne, mens jeg i andre har forsøgt at få en drømmeagtig stemning frem.

Det traditionelle fotografi er i modsætning til maleriet et øjebliksbillede, en fastfrysning at et nu. Er det muligt at udvide dette øjeblik til noget mere eksistentielt, en stemning, et drømmebillede? I efterbehandlingen af nogle af mine billeder forsøger jeg at nedbryde grænsen mellem fotografiet og maleriet ved at indarbejde en drømmeagtig stemning, som udvider øjeblikket og tillader beskueren at være meddigtende.

“Træerne”: Inkjet print, indrammet i rustikke, håndlavede egetræsrammer med refleksfrit glas. Størrelse: A3 / 42 x 29,7 cm.

Oplag maks. 5 print. Billederne er håndsignerede, uden vandmærke som i galleriet herunder. Pris indrammet 1.250 kr., uden ramme 800 kr.

Galleri: Du kan se billederne i de rigtige dimensioner ved at klikke på dem.